CUM SE ACTIVEAZĂ WINDOWS 10/11 Pro Plus

CUM SE ACTIVEAZĂ WINDOWS 10/11 Pro Plus
Windows 10 instalat  trebuie să fie activat în 30 de zile  de la prima conectare la sistem. Nu uitați de activare! Dacă sistemul de operare nu este activat, este considerat ilegal și îți pui toate datele în pericol, deoarece nu sunt protejate.
 
În prezent, toate licențele noastre Windows 10 sunt noi și sunt activate în timpul instalării, ceea ce înseamnă că nu trebuie să parcurgeți acest ghid de activare decât dacă apare o eroare la introducerea cheii de produs.

 

ACTIVARE INTERNET

Urmați acești pași pentru a vă activa Windows 10:
  1. Faceți clic pe Actualizare și securitate și accesați Activare (vezi imaginea de mai jos).
  2. Găsiți „ Schimbați cheia de produs ” și faceți clic pe ea. Va apărea o fereastră care vă solicită să introduceți cheia de produs.
  3. Introduceți cheia de produs pe care ați primit-o la comanda, faceți clic pe Următorul și apoi urmați instrucțiunile.

Dacă activarea prin Internet a produsului dvs. nu are succes din orice motiv, vă puteți activa Windows 10 prin activarea telefonului.
 

 

ACTIVAREA TELEFONULUI

Pentru a activa sistemul de operare prin telefon, deschideți linia de comandă (tasta Windows + R și apoi tastați cmd). În linia de comandă, introduceți comanda  slui 4 .
În meniu, selectați locația dvs. și urmați instrucțiunile. Puteți apela sistemul automat de telefonie printr-un număr gratuit: 0800 – 018 8354.
Postarea urmatoare

Suport clienti Suport Telefonic 09:00 - 16:00

0754284323 contact@licentewin.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!